4 obuolių,
malto cinamono,
vanilinio cukraus,
2 šaukštų cukraus,
1 stiklinės miltų,
100 g atšaldyto sviesto,
1 šaukšto kepimo miltelių,
1 stiklinės kefyro,
dar 2-3 šaukštų cukraus.
GAMINIMAS:
Nuluptus obuolius supjaustykite gabaliukais, kepimo formoje sumaišykite su cinamonu, vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Sviestą pirštais įspauskite į miltus, suberkite cukrų, kepimo miltelius, įpilkite kefyrą.
Paruoškite tešlą. Kruopščiai apklokite ja obuolius.Apibarstykite cukrumi, kad kepant susidarytų plutelė. Pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite apie 15 minučių, kol kepinys įgaus rusvai auksinį atspalvį.