Tiršta sriuba su žuvies gabaliukais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta sriuba su žuvies gabaliukais


INGREDIENTAI:

400 g įvairios žuvies filė,
50 g valytų krevečių,
tradicinių žuvies prieskonių "Santa Maria",
1300 ml žuvies sultinio,
500 g valytų bulvių,
400 g grietinėlės,
50 g sviesto,
druskos,
"Santa Maria" pipirų.


GAMINIMAS:

Į sultinį sudėkite kubeliais pjaustytą žuvies filė ir krevetes, pavirkite 10 min., išgriebkite. Į puodą sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, supilkite sultinį, suberkite prieskonius ir virkite 20 minučių, kol bulvės suminkštės.

Viską sutrinkite, kol masė taps tiršta kaip kremas, tada supilkite grietinėlę, maišydami užvirinkite. Sudėkite žuvies produktus ir dar truputį pakaitinkite. Patiekite su žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668