200 g mėlynųjų vynuogių,
200 g žaliųjų vynuogių,
200 g pievagrybių,
1 didelė kriaušė,
1 žalias obuolys,
1 šaukštas citrinų sulčių,
100 g "Rokforo" sūrio,
100 g tirštos grietinės,
2 šaukštai majonezo,
truputis druskos,
baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Vynuoges perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus, pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, nuluptus obuolį ir kriaušę supjaustykite į 8 skilteles, o jas-griežinėliais. Kriaušių ir obuolių griežinėlius apšlakstykite citrinų sultimis.
Sūrį sumaigykite šakute, įdėkite grietine, majonezą, įberkite druskos, pipirų, gerai išmaišykite ir užpilkite paruoštu padažu.