Energetinė vertė: 1275 kcal
500 g žuvies, citrinos sulčių ar acto,
1 stiklinė majonezo,
2 šaukštai grietinės,
1 šaukštas paruoštų garstyčių,
1 obuolys,
druskos,
pipirų,
petražolių lapelių.
GAMINIMAS:
Žuvį išvirkite, išimkite kaulus, smulkiai suplėšykite ir pašlakstykite rūgštimi. Sudėkite į mažus puodelius, suspauskite ir pastatykite, kad sustingtų. Majonezą išplakite su grietine ir garstyčiomis, įberkite druskos, pipirų, įmaišykite smulkiai sutarkuotą obuolį, įpjaustykite petražolių lapelių.
Į mažas lėkštutes įpilkite majonezo, išverskite į jį iš puodelių žuvį, papuoškite petražolių šakelėmis ir citrinos skiltelėmis.