Tailandietiška vištiena receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tailandietiška vištiena


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

500 g viščiukų krūtinėlių be kaulo,
400 ml konservuoto kokosų pieno,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
aitriosios paprikos ankštis,
saldžioji paprika,
žalioji citrina,
šakelė šviežios kalendros,
tailandietiško žuvies padažo,
2 šaukštai kario miltelių arba pastos,
aliejaus,
2 maišeliai tailandietiškų ryžių.

GAMINIMAS:

Viščiukų krūtinėles supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais. Saldžiąją papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, stambiai supjaustykite. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną, smulkiai supjaustykite aitriąją papriką. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus, kepkite, kol pasidarys skaidrūs.

Tada sudėkite kubeliais pjaustytą vištieną ir saldžiąją papriką. Baigiant kepti įberkite kario miltelių. Kai karis sugers skystį, maišydami supilkite kokosų pieną. Užvirus sumažinkite ugnį ir troškinyje, kol padažas sutirštės, kol padažas sutirštės.

Pabaigoje į troškinį įmaišykite smulkintą aitriąją papriką, įpilkite šviežiai spaustas žaliosios citrinos sultis ir kelis lašelius tailandietiško žuvies padažo. Išvirkite ryžius, sukrėskite į didelį dubenį, ant viršaus užpilkite vištienos troškinio.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668