Tešlai:
4 stiklinės miltų,
kiaušinio baltymas,
žiupsnelis druskos.
Įdarui:
300 g kiaulienos,
nedidelė cukinija,
gabalėlis šviežios imbiero šaknies,
sojų ir austrių padažo,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Kiaulieną smulkiai supjaustykite arba sumalkite mėsmale. Stambia trintuve sutarkuokite cukiniją, susidariusias sultis nupilkite. Kiaulieną sumaišykite su cukinija, sudėkite smulkiai tarkuotą imbierą, įpilkite šlakelį aliejaus, pagardinkite sojų ir austrių padažu.
Iš miltų, stiklinės šalto vandens ir kiaušinio baltymo užminkykite tešlą. Nepamirškite pasūdyti. Išklokite iš tešlos maždaug 10 cm skersmens plonus blynelius, į vidurį įdėkite įdaro, perlenkite pusiau ir kraštą užspauskite.
Puode užvirinkite vandenį, sudėkite virtinius, vis pamaišykite, kad nesuliptų. Kai virtiniai iškils į paviršių, įpilkite truputį šalto vandens. Pakartokite tai tris kartus, kad faršas gerai išvirtų, o virtinių tešla nepapilkėtų.
Kai virtiniai ketvirtą kartą iškils į paviršių, išgriebkite kiaurasamčiu ir sudėkite į lėkštę. Virtinius galima patiekti virtus arba trumpai apskrudintus keptuvėje.