Energetinė vertė: 1068 kcal
1 kopūsto gūžė,
500 g virtų bulvių,
250 g dešros ar virtos kiaulienos,
1 šaukštas riebalų,
250 g pomidorų,
1 svogūnas,
druskos.
GAMINIMAS:
Kopūsto gūžę perpjaukite pusiau, 10 minučių pavirinkite, išimkite, duokite nuvarvėti vandeniui ir atšaldykite. Virtas bulves ir pomidorus supjaustykite griežinėliais, o mėsą-kubeliais. Riebalais išteptą indą išklokite kopūstų lapais.
Ant kopūstų lapų susluoksniuokite bulves, pomidorus, mėsą ir kopūstų lapus. Viską sudėjus, viršų pabarstykite druska bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Užpilkite 1 stiklinę sultinio, uždėkite sviesto gabalėlių ir kepkite 20 minučių.