Apkepti žiediniai kopūstai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkepti žiediniai kopūstai


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 840 kcal

1 didelis žiedinis kopūstas,
druskos.

P a d a ž u i:
200 g fermentinio sūrio,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas sviesto,
0,5 stiklinės pieno ar grietinės,
2 tryniai,
1 šaukštas riebalų,
1 šaukštas maltų džiuvėsėlių,
pipirų.


GAMINIMAS:

Žiedinį kopūstą nuvalykite, stambiai supjaustykite ir pamerkite 30 minučių į stipriai pasūdytą vandenį. Išėmus iš sūrymo, užpilkite pasūdytu vandeniu ir uždengus virkite ant silpnos ugnies 25 minutes. Išvirus nukoškite. P a d a ž u i miltus pakepinkite su riebalais, atskieskite pienu, sudėkite išplaktus trynius, pipirus ir pavirinkite.

Jei padažas labai tirštas, įpilkite kopūstų nuoviralo. Į padažą įmaišykite 100 g tarkuoto sūrio. Vandeniui nuvarvėjus, sudėkite žiedinius kopūstus į riebalais išteptą indą, užpilkite padažu, užbarstykite džiuvėsėliais ir likusiu tarkuotu sūriu. Uždėkite riebalų ir apkepkite. Paduokite su rūkytu kumpiu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668