Energetinė vertė: 2875 kcal
2-3 maži viščiukai,
1 l pieno,
6 šaukštai džiuvėsėlių,
4 kiaušiniai,
1 šaukštas sviesto,
1 kg bulvių,
muškato riešuto,
imbiero,
druskos.
GAMINIMAS:
Viščiukus išdorokite, supjaustykite kiekvieną į 4 dalis ir kartu su valgomosiomis atliekomis sudėkite į riebalais išteptą indą. Pieną, kiaušinius, džiuvėsėlius ir prieskonius gerai išplakus, užpilkite viščiukus.
Ant viršaus uždėkite sviesto gabalėlių ir kepkite 1 valandą. Galima viščiukus prikimšti mėsos ar džiūvėsėlių įdaro ir kepti uždengtoje keptuvėje. Bulves išvirkite, sutrinkite, įpilkite pieno ir išsukite.