Troškintos kepenėlės su morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintos kepenėlės su morkomis


INGREDIENTAI:

500 g vištų kepenėlių,
2-3 dideli svogūnai,
3-4 didelės morkos,
druskos,
pipirų,
laurų lapų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite, morkas sutarkuokite. Visa tai sudėkite į gilią keptuvę ir patroškinkite ant silpmos ugnies. Kepenėles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis. Įberkite druskos ir pipirų, įdėkite laurų lapų. Troškinkite 40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668