Šviežios bulvės su mėsos padažu ir kopūstų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šviežios bulvės su mėsos padažu ir kopūstų salotos


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2548 kcal

1 kg bulvių,
1 šaukštas sviesto,
1 svogūnas,
300 g maltos mėsos,
2 šaukštai džiuvėsėlių,
petražolių,
druskos.

S a l o t o m s:
1 kopūsto gūžė,
2 morkos,
1 obuolys,
2 svogūnai,
1 šaukštas cukraus,
1 šaukštas acto,
1/2 stiklinės grietinės.


GAMINIMAS:

Nuskustas bulves išvirkite. Keptuvėje pakepinkite svogūną su sviestu, sudėkite maltą mėsą ir maišant paspirginkite. Suberkite džiuvėsėlius, įpilkite stiklinę karšto vandens, pavirinus įberkite supjaustytų petražolių lapelių.

Patiekiant bulvės sudedamos į pusdubenį. Padažas paduodamas atskirai. S a l o t o m s kopūstą smulkiai supjaustykite ir apvirinkite pasūdytame vandenyje (kopūstai turi likti kieti). Morkas, obuolį ir svogūnus sutarkuokite, sumaišykite su kopūstais, apšlakstykite actu, įberkite cukraus ir užpilkite pasūdytą grietinę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668