Keptų obuolių kremas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptų obuolių kremas


INGREDIENTAI:

4 kepti obuoliai,
200 g cukraus,
3 kiaušiniai,
1 šaukštas želatinos,
1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti),
kvapiųjų prieskonių.


GAMINIMAS:

Kepti antaniniai obuoliai pertrinami pro sietelį. Tryniai gerai išsukami su cukrumi, sumaišomi su obuolių tyre, išplaktais baltymais, ištirpdyta želatina ir prieskoniais. Išmaišius kremas sukrečiamas į vandeniu pavilgytą skardinę gražią formą ir atšaldoma. Prieš tiekiant forma minutėlei įleidžiama į karštą vandenį, ir kremas išverčiamas ant lėkštės. Puošiama uogiene arba cukraus sirupe išvirtomis obuolių skiltelėmis.

Pastabos:
Želatina prieš vartojimą užpilama vandeniu ir porą valandų brinkinama. Tada su dubenėliu statoma ant puodo su karštu vandeniu ir maišant ištirpdoma

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668