Energetinė vertė: 2129 kcal
2 kopūsto gūžės,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai grietinės,
1 šaukštas džiuvėsėlių,
500 g bulvių,
200 g kumpio,
druskos.
GAMINIMAS:
Kopūsto gūžę perpjaukite į 4 dalis ir 10 minučių pavirinkite pasūdytame vandenyje. Apvirusį kopūstą išimkite ir, nuvarvėjus vandeniui, smulkiai supjaustykite. Sviestą ištrinkite su tryniais, supilkite miltus, grietinę, druską, džiuvėsėlius, sudėkite kopūstą ir išplaktus baltymus.
Masę supilkite į riebalais išteptą indą. Ant viršaus užbarstykite kapoto kumpio. Kepkite orkaitėje, kol parausvės. Paduokite su virtomis bulvėmis.