Maltos mėsos kepsnys su kepenėlėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maltos mėsos kepsnys su kepenėlėmis


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1514 kcal

250 g maltos mėsos,
150 g kepenėlių,
2 kiaušiniai,
100 g rūkytų lašinukų,
1 bandelė,
truputis riebalų,
druskos,
pipirų,
svogūnų.


GAMINIMAS:

Laššinukus paspirginkite. Spirgučius išimkite, o taukuose pakepinkite sumaltas kepenėles. Maltą mėsą, pakepintas kepenėles, kiaušinius, spirgučius, išmirkytą bandelę, smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius sumaišykite.

Gerai išsukite, supilkite į riebalais išteptą kekso formą ir, uždengus pergamentiniu popieriumi kepkite orkaitėje arba virkite, įstačius į indą su vandeniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668