Sriuba su krevetėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sriuba su krevetėmis


INGREDIENTAI:

0,5 kg krevečių (šviežios ar šaldytos),
šaukšto konservuotų žaliųjų žirnelių,
2 šaukštų virtų pievagrybių,
morkos,
svogūno,
šaukšto sviesto,
kiaušinio,
druskos,
juodųjų pipirų,
2 šaukštų pieno,
žiupsnelis žalių svogūnų laiškų.


GAMINIMAS:

Krevetes nuplaukite, apvirkite (jei negliaudytos-išgliaudykite). Sultinį, kuriame virė krevetės, perkoškite, suberkite į jį žaliuosius konservuotus žirnelius, išvirtus pievagrybius, supjaustytą svogūną, morką ir virkite ant silpnos ugnies.

Į išvirtą sriubą sudėkite paruoštas krevetes, įpilkite išplaktą kiaušinį su pienu, įdėkite sviesto ir viską gerai išmaišykite. Prieš tiekdami sriubą į stalą, pabarstykite smulkintų svogūnų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668