150 g vištienos,
3 morkų,
100 g kopūstų lapų,
150 g jautienos,
100 g žalių žirnelių,
3 vidut. dydžio bulvių,
3 raugintų agurkų,
svogūno,
2 saldžiųjų paprikų,
aštraus pomidorų padažo,
100 g alyvuogių (be kauliukų),
česnako galvutės,
druskos,
prieskonių,
svogūnų laiškų.
GAMINIMAS:
Smulkiai supjaustykite vištieną, jautieną ir sudėkite į puodą, pripildytą sūdyto vandens. Suberkite tarkuotas morkas. Kol viskas verda, į atskirą indą supjaustykite kopūstų lapus, agurkus, suberkite žalius žirnelius. Apkepkite svogūną, supjaustytas saldžiąsias paprikas ir bulves.
Inde kelioms minutėms iki virimo pabaigos įdėkite pomidorų padažo, pjaustytų alyvuogių, įberkite prieskonių, pjaustytų svogūnų laiškų, česnakų. Šiek tiek atvėsusią sriubą išplakite maišytuvu.