Moliūgų tyrė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moliūgų tyrė


INGREDIENTAI:

apie 1,5 kg moliūgų,
litras vandens,
kilogramas cukraus,
2 apelsinai,
3 citrinos,
keletas gvazdikėlių.


GAMINIMAS:

Moliūgus nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Apelsinus ir citrinas gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, žieveles nutarkuokite, o vaisius supjaustykite plonyčiais griežinėliais.

Moliūgus ir vaisius krėskite į puodą, supilkite nutarkuotas vieno apelsino ir vienos citrinos žieveles ir virkite ant silpnos ugnies apie pusvalandį. Tada suberkite cukrų, įmeskite gvazdikėlius ir maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Moliūgų tyrę pakaitinkite apie 15 min., išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668