Žolelių acto ir kepintų česnakų padažas (Jamie Oliver) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žolelių acto ir kepintų česnakų padažas (Jamie Oliver)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

3 nuluptos, minkštai iškeptos ar išvirtos česnako skiltelės,
6 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 arbatinis šaukštelis su kaupu Dižono garstyčių,
3 šaukštai gero raudonojo arba baltojo žolelių acto,
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Išspauskite česnakus iš odelių, sutrinkite ir sumaišykite dubenyje su kitais produktais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668