9-10 lietinių.
P a d a ž u i:
100 g sviesto,
2-3 šaukštai miltų,
1 apelsino nutarkuota žievelė,
2 apelsinų sultys,
1 pakelis vanilinio cukraus,
0,5 stiklinės cukraus,
200 g grietinėlės.
P a p u o š t i:
100 g grietinėlės,
1 šaukštas cukraus,
kelios apelsino skiltelės.
GAMINIMAS:
Paruoškite padažą: keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais. Maišydami po truputį supilkite apelsinų sultis, suberkite apelsino žievelę, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmaišykite grietinėlę.
Kai padažas užvirs, nukaiskite. Į pailgą lėkštę sudėkite sulankstytus lietinius, supilkite padažą ir papuoškite pasaldinta plakta grietinėle bei apelsino skiltelėmis.