T e š l a i:
6 kiaušinių,
500 ml Dvaro pieno,
150 ml miltų,
1 šaukštelio druskos,
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.
Į d a r u i:
200 g krevečių,
1 mažos raudonos saldžiosios paprikos,
0,5 nedidelio poro,
200 g nebrandinto sūrio (rikotos, maskarponės) arba tepamojo sūrelio be priedų,
4 šaukštų rytietiško saldžiai aštraus aitriųjų paprikų padažo,
saujelės smulkintų krapų.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išplakite, plakdami supilkite Dvaro pieną ir sudėkite kitus tešlai skirtus produktus. Tada supiltą į kepimo popieriumi išklotą skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių.
Iškepusį pagrindą apverskite ant kito kepimo popieriaus lapo. Smulkiai supjaustykite porą ir papriką, sumaišykite su krevetėmis ir sūreliu (produktai turi būti kambario temperatūros), pagardinkite aitriųjų paprikų padažu ir krapais. Užtepkite ant pagrindo ir suvyniokite. Vyniotinį susukite į popierių ir kelias valandas palaikykite šaldytuve.