Ypač tyro alyvuogių aliejaus,
1 nykščio dydžio nuskustas ir smulkiai sukapotas šviežio imbiero gabalėlis,
2 nuluptos ir plonais griežinėliais pjaustytos česnako skiltelės,
2-3 švieži plonais griežinėliais pjaustyti raudonieji pipirai be sėklų,
16 didelių sveikų žalių tigrinių krevečių su uodegėlėmis ar be jų,
1-2 citrinos, dėkite pagal skonį,
1 gera sauja šviežių plokščialapių stambiai pjaustytų petražolių,
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,
4 pailgos skrudintos čiabatos riekės
GAMINIMAS:
Į didelę keptuvę įpilkite maždaug 4 šaukštus alyvuogių aliejaus, suberkite imbierą česnakus, raudonuosius pipirus ir krevetes. Kepkite apie 3 minutes, tada sumažinkite ugnį ir įspauskite 1 citrinos sulčių.
Suberkite petražoles ir įpilkite porą šlakelių alyvuogių aliejaus. Išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Turėtumėte gauti skanų sultingą padažą-paragaukite. Galbūt reikės dar trupučio citrinų sulčių. Įberkite prieskonių pagal skonį. Patiekite ant čiabatos, kuria galėsite sudažyti sunką.