T e š l a i:
300 g miltų,
1 kiaušinis,
3/4 šaukštelio druskos,
125 ml vandens.
Į d a r u i:
500 g saldaus pieno,
sūrio,
100 g krabų lazdelių,
1/2 šaukštelio džiovintų česnakų miltelių,
1/2 šaukštelio šviesaus sojų padažo,
2 jauni svogūnėliai su laiškais,
1 kiaušinio baltymas,
truputis aliejaus.
GAMINIMAS:
Tešlai kiaušinį išplakite, įpilkite 1/4 stiklinės vandens.Miltus persijokite į didelį indą ir į juos supilkitekiaušinių bei vandens mišinį. Minkykite tešlą po truputį įpildami kiek reikia vandens. Tešlą sukočiokite į kamuolį, pridenkite ir palaikykite apie 30 min.
Tada dėkite tešlą ant miltais pabarstytos lentos, labai plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratais. Smulkintuvu sutrinkite sūrį, krabų lazdeles, česnaką, sojų padažą ir svogūnus.
Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dėkite po arbatinį šaukštelį įdaro. Tešlos kraštus patepkite baltymu ir gerai suspauskite, kad gautumėte krepšelį. Kepkite aliejuje. Patiekite su plakta grietinėle arba grietine.