Plikytai tešlai:
250 g ml vandens,
50 g sviesto arba margarino,
150 g miltų,
30 g krakmolo,
4-6 kiaušiniai,
1 šaukštelis kepimo miltelių.
Kremui:
mėgstamo skonio "Dr. Oetker" tortų kremo.
Papuošimui:
cukraus miltelių.
GAMINIMAS:
Į puodą supilkite vandenį, įdėkite sviestą, užvirkite ir nukelkite nuo ugnies. Atskirai sumaišykite miltus su krakmolu ir įmaišykite į ištirpintą sviestą. Vėl uždėkite ant ugnies ir 1 min maišykite, kol tešla atšoks nuo indo sienelių ir dugno.
Tešlą sudėkite į molinį dubenį ir plakite el. plakikliu su antgaliu tešlai, maksimaliu greičiu, vieną po kito įmuškite kiaušinius. Palikite ataušti, tada įmaišykite kepimo miltelius.
Tešlą sudėkite į konditerinę tūtelę ir ant sviestu pateptos bei miltais pabarstytos skardos išspauskite norimos formos pyragaičius. Kepkite elektrinėje ar dujinėje viryklėje 200 laipsnių karštyje, prieš tai įkaitinkite. Kepimo laikas -20 minučių.
Kepant pirmąsias 15 min. neatidarykite orkaitės, nes tešla gali sukristi. Išėmę iš orkaitės nupjaukite pyragaičių viršutinę dalį. Paruoštą, kaip nurodyta ant pakuotės, kremą sudėkite į konditerinę tūtelę ir išspauskite į pyragaičių vidų. Ant viršaus uždėkite nupjautas pyragaičių viršūnėles. Apibarstykite cukraus milteliais.