Energetinė vertė: 3270 kcal
500 g makaronų,
500 g kepenų,
1 šaukštas riebalų,
1 šaukštas miltų,
1/2 stiklinės pieno,
3 svogūnai,
druskos.
Salotoms:
250 g salotų,
1/2 stiklinės rūgusio pieno,
1 šaukštelis garstyčių,
druskos.
GAMINIMAS:
Kepenis supjaustykite plonomis riekelėmis, pasūdykite, pavoliokite miltuose. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinkite riebaluose, sudėkite kepenis ir apskrudinkite. Supilkite pieną, troškinkite 15 min.
Makaronus apvirkite, perpilkite šaltu vandeniu. Vandeniui nuvarvėjus, makaronus patroškinkite kartu su kepenimis 10 minučių. S a l o t o s. Nuvalytas ir nuplautas salotas supjaustykite, užpilkite rūgusiu pienu, suplaktu su garstyčiomis bei druska ir paduokite į stalą.