Sausainiai "Triufeliai" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sausainiai "Triufeliai"


INGREDIENTAI:

2 stiklinės miltų,
250 g margarino,
2 šaukštai spirito,
2 šaukštai kakavos miltelių,
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė miltinio cukraus.


GAMINIMAS:

Atšaldytas margarinas sutarkuojamas burokine tarka, į jį suberiamas sijotas miltinis cukrus, įpilamas spiritas, įsijojami miltai ir greitai (kad nesušiltų nuo rankų) minkoma tešla. Jei tešla labai lipni, galima pridėti miltų.

Ant skardos, išklotos pergamentiniu popieriumi, suformuojami graikiškojo riešuto dydžio triufelių formos sausainiai. Į jų vidų galima įdėti riešutų, spanguolių. Kepama apie 10 min. įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje,kol sausainiai gražiai apgelsta.

Dar karšti sausainiai apvoliojami miltinio cukraus ir kakavos miltelių mišinyje. Apvolioti triufeliai sustatomi vienu sluoksniu ant švaraus popieriaus, kad atvėstų. Iš nurodyto produktų kiekio iškepama 56-60 sausainių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668