Kepenų paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenų paštetas


INGREDIENTAI:

300 g kepenų,
pieno kepenims mirkyti,
100 g lašinių,
1-2 svogūnai,
100 g sviesto,
3 kietai virti kiaušiniai,
10-12 džiovintų baravykų,
2 riekutės pyrago,
1 morka,
petražolė,
1/2 saliero šakniagumbio,
smulkintų kalendros grūdelių,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Lašinukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su svogūnais, kol šie pasidaro skaidrūs. Grybai nuplaunami, išmirkomi ir išverdami. Į juos sudedamos piene mirkytos kepenys, atskirai virtos prieskoninės daržovės ir viskas troškinama, kol suminkštėja.

Praaušinus sudedami lašinukai, pyragas, kiaušiniai ir, sudėjus prieskonius, viskas dukart permalama. Atskirai dubenyje išsukamas sviestas ir į jį dalimis sudedama malta kepenų masė. Viskas sukama , kol ji prašviesėja ir pasidaro puri. Gauta masė sudedama į sudrėkintą celofaną ar formą ir paslegiama tarp lentučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668