300 g kepenų,
pieno kepenims mirkyti,
100 g lašinių,
1-2 svogūnai,
100 g sviesto,
3 kietai virti kiaušiniai,
10-12 džiovintų baravykų,
2 riekutės pyrago,
1 morka,
petražolė,
1/2 saliero šakniagumbio,
smulkintų kalendros grūdelių,
pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Lašinukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su svogūnais, kol šie pasidaro skaidrūs. Grybai nuplaunami, išmirkomi ir išverdami. Į juos sudedamos piene mirkytos kepenys, atskirai virtos prieskoninės daržovės ir viskas troškinama, kol suminkštėja.
Praaušinus sudedami lašinukai, pyragas, kiaušiniai ir, sudėjus prieskonius, viskas dukart permalama. Atskirai dubenyje išsukamas sviestas ir į jį dalimis sudedama malta kepenų masė. Viskas sukama , kol ji prašviesėja ir pasidaro puri. Gauta masė sudedama į sudrėkintą celofaną ar formą ir paslegiama tarp lentučių.