Sausas mozūras receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sausas mozūras


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

250 g sviesto,
8 šaukštai cukraus,
3 tryniai,
1 kiaušinis,
1 arbatinis šaukštelis sodos (kepimo miltelių),
1 šaukštas grietinės,
miltų (iki kočiojamos tešlos kietumo),
2 stiklinės tirštos uogienės ar košės.

GAMINIMAS:

Tryniai ir kiaušinis ištrinami su cukrumi, kepimo milteliai ar soda sumaišomi su grietine. Sviestas ištirpinamas, pravėsinamas, įsijojami miltai ir viskas išminkoma. Tešla padalijama į dvi dalis.

Viena dalis iškočiojama ir išklojama ant skardos. Ant šio tešlos lakšto užtemama uogienės arba košės. Kita tešlos dalis atšaldoma ir sutarkuojama rupia tarka ant uogienės sluoksnio. Sausas mozūras kepamas vidutinio karštumo orkaitėje apie 45-50 min.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668