Bulviniai vėdarai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulviniai vėdarai


INGREDIENTAI:

3 kg bulvių,
kiaulės žarnų,
200 g žarnų taukų,
100 g kiaulės taukų,
2 svogūnai,
druskos,
100 g šviežių lašinių padažui.


GAMINIMAS:

Bulvės sutarkuojamos. Į tarkius pridedama druskos, spirgintų žarnų taukuose svogūnų. Viską gerai išmaišius, masė sukemšama į gerai išvalytas kiaulės žarnas. Užrišus galus, vėdarai sudedami į skardą.

Apipylus riebalais, kepama apie 1 val. vidutinio karštumo orkaitėje. Kepant vėdarai dar keletą kartų palaistomi riebalais, o žarnos pabadomos šakute, kad nesutrūkinėtų. Patiekiant į stalą supjaustoma gabalais ir užpilami šviežiais paspirgintais lašinukais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668