Liežuvis majonezo drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Liežuvis majonezo drebučiuose


INGREDIENTAI:

250 g virto liežuvio,
1 stiklinė jautienos arba liežuvio sultinio,
200 g majonezo,
1 šaukštas krienų,
1,5 šaukšto želatinos,
keli salotų lapai,
krapų,
petražolių,
2 šaukštai konservuotų kukurūzų.


GAMINIMAS:

Sultinyje išbrinkinkite ir ištirpinkite želatiną. Į formeles įpilkite po 3 šaukštus sultinio su želatina. Kai jis sustings, ant drebučių dėkite liežuvio gabalėlius ir užpilkite likusiu sultiniu, sumaišytu su majonezu, susmulkintais žalumynais ir krienais.

Laikykite šaltai, kol sustings. Tuomet išimkite iš formelių, sudėkite į salotomis išklotą lėkštę. Papuoškite žalumynais bei kukurūzais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668