Konservuotas krienų padažas su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Konservuotas krienų padažas su obuoliais


INGREDIENTAI:

500 g krienų,
1 kg morkų,
1 kg obuolių.

Sūrimui:
1 l vandens,
5 šaukštai druskos,
5 šaukštai cukraus,
5 g citrinų rūgšties.


GAMINIMAS:

Nuskustas morkas 4 min. plikykite verdančiame vandenyje. Tada stambiai sutarkuokite. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Nuskustus krienus sutarkuokite labai smulkiai. Viską sluoksniuodami dėkite į stiklainius ir užpilkite karštu sūrymu.

Stiklainius pridenkite ir kaitinkite verdančiame vandenyje: 1 l talpos stiklainius 12 min., o 0,5 l talpos-8 min. Sandariai uždarykite, apklokite ir lėtai atvėsinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668