Kepta jautienos nugarinė su džiovintais obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta jautienos nugarinė su džiovintais obuoliais


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos,
2-3 svogūnų galvutės,
1 stiklinė džiovintų obuolių ir slyvų,
1 lauro lapelis,
mairūno,
acto,
druskos,
cukraus.


GAMINIMAS:

Jautiena 12 valandų pamerkiama į truputį pasūdytą, actu parūgštintą vandenį. Slyvos, obuoliai nuplaunami ir mirkomi per naktį. Į keptuvą ar skardą sudedami skridinėliais pjaustyti svogūnai, jautiena, džiovinti obuoliai, slyvos, užbarstoma druska, cukrumi, smulkintu mairūnu.

Įpilama karšto vandens ir pridengus kepama apie 1 val. vidutinio karštumo įkaitintoje orkaitėje. Patiekiant į stalą, kepsnys sudedamas į pašildytą pusdubenį, apdedamas kepintais svogūnais, obuoliais, slyvomis. Valgomas su kepintomis arba riebaluose virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668