Keptuvėje (skardoje) kepta dešra receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptuvėje (skardoje) kepta dešra


INGREDIENTAI:

1 dešra (apie 0,8 kg)
2 šaukštai riebalų,
1 arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (pipirų, lauro lapų, gelsvės),
0,5-1 kg raugintų kopūstų,
druskos.


GAMINIMAS:

Dešra apverdama pasūdytame ir prieskoniais pagardintame vandenyje, odelę subadžius aštriu daiktu, kad nesusproginėtų. Apvirta dešra sudedama į riebalais išteptą skardą ir kartu su troškintais kopūstais kepama įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parausvėja. Patiekiama į stalą pusdubenyje, supjaustyta gabalėliais, iš šonų apdėjus troškintais ir apkeptais kopūstais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668