Aluje virta dešra receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aluje virta dešra


INGREDIENTAI:

1 šviežia dešra,
2 šaukštai sviesto,
nubrauktas arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (pipirų, lauro lapelių, gelsvės),
1 svogūno galvutė,
0,5-1 l alaus (kiekis priklauso nuo dešros dydžio),
druskos,
1 šaukštas miltų,
citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Į puodą su alumi (tinka ir naminis), įdedama nuplauta šviežia dešra, sviesto gabalėlis bei prieskonių mišinys, supjaustytas svogūnas ir pasūdoma. Verdama, kol iš dešros ištrykšta sultys. Patiekiama į stalą su padažu, pagamintu iš svieste pakepintų miltų, praskiestų tuo pat sultiniu, kuriame virė dešra. Padažas parūgštinamas citrinos sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668