Kepta seliava receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta seliava


INGREDIENTAI:

0,8 kg seliavos,
aliejaus,
džiūvėsėlių ar maltų žuviai pavolioti,
pipirų,
druskos,
citrinų riekelių arba svogūnų papuošimui.


GAMINIMAS:

Išdarytos, sūdytos, pabarstytos pipirais seliavos pavoliojamos miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepamos įkaitintame aliejuje, kol gražiai apgelsta.

Iškepusios sudedamos į žuvies pusdubenį ir, papuošus citrinų riekutėmis arba aliejuje keptais svogūnų žiedeliais, patiekiamos į stalą. Panašiai galima paruošti ir kepti bet kurios kitos rūšies smulkias žuvis. Stambios žuvys kepamos supjaustytos gabalėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668