Virta seliava receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta seliava


INGREDIENTAI:

0,8 kg seliavos,
morkų,
svogūnų,
pipirų,
smulkinto mairūno,
druskos,
salierų,
petražolių lapelių puošimui.


GAMINIMAS:

Išdarytą seliavą sudėkite į pasūdytą prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min. Vandens turi būti tiek, kad žuvys būtų apsemtos. Išvirusias seliavas sudėkite į pusdubenį ir, papuoškite petražolių ar salierų lapeliais ir tiekite į stalą. Valgoma su keptų aliejuje svogūnų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668