500 g. makaronų:
400 g. miltų,
4 kiaušiniai,
2 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai vandens,
žiupsnelis cukraus ir druskos.
GAMINIMAS:
Sumaišome kiaušinius, aliejų, vandenį, druską ir cukrų. Tada suberiame miltus, maišome kol galime, poto minkome tešlą. Pasidarome 4 tešlos rutuliukus. Kiekvieną iškočiojame kaip galima ploniau, jei bekočiojant limpa tešla, pabarstykite miltais. Gauname formą kaip didelės picos. Tada ją suvyniojame kaip ruloneli. Jį supjaustome įstrižomis 5 mm storio juostelėmis. Jas išvynioję, gauname šviežius ilgus makaronus. Itališkai- tagliolini. Skanaus. Vėliau galime iš jų ruošti įprastus makaronų patiekalus.