1 kg varškės masės,
200 g sviesto,
300 g riešutų,
200 g džiovintų slyvų,
100 g razinų,
300 g miltinio cukraus,
200 g kmynų,
100 g džiovintų obuolių.
GAMINIMAS:
Varškę ištrinkite su sviestu, cukrumi. Išgvildentus riešutus sukapokite, slyvas nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, razinas nuplaukite, nusausinkite, džiovintus obuolius nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
Viską sudėkite į varškės masę, gerai išminkykite, suformuokite apvalią formą ir paslėkite. Geriausia tortinę formą išklokite pergamentu, patepkite sviestu, sudėkite paruoštą masę ir keletui valandų paslėkite. Po to viršų papuoškite kmynais, slyvomis, riešutais.