Lašinėčiai (Žemaitija) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašinėčiai (Žemaitija)


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
stiklinė pieno,
500 g miltų,
20 g mielių,
10 g cukraus,
1 kiaušinis,
5 g druskos,
80 g margarino arba sviesto.

Į d a r u i:
250 g šviežių su mėsos sluoksneliais lašinukų arba rūkytos šoninės,
100 g sviesto,
1 svogūnas,
pusė šaukštelio kvapiųjų pipirų,
1 kiaušinis (jei reikia, truputis druskos).

GAMINIMAS:

Iš tešlai nurodytų produktų užminkykite tešlą ir pastatykite, kad pakiltų. Paskui ją iškočiokite 1 cm storio lakštu, stikline išspauskite paplotėlius, į kiekvieną įdėkite įdaro, suvyniokite ir gerai užspauskite.

Dėkite į skardą siūle į apačią, leiskite pakilti, patepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite orkaitėje, kol gražiai pagels. Žemaičiai mėgsta tokias bandeles imti kelionėn-patogu ir maistinga.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668