2 nedideli salierai,
300 g vištų kepenėlių,
0,5 oranžinės paprikos,
druskos,
100 g fermentinio sūrio,
100 g sviesto.
P a d a ž u i:
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas sviesto,
1 stiklinė salierų nuoviro,
1 stiklinė pieno,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Salierus ir kepenėles atskirai išvirkite pasūdytame vandenyje. Salierus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite keptuvėje su dalimi sviesto, sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą. Virtas kepenėles ir supjaustytas paprikas taip pat apkepkite keptuvėje.
Jas sudėkite ant salierų.Padažui keptuvėje pakepkite miltus su sviestu, įpilkite nuoviro, pieno, įberkite prieskonių. Paruoštu padažu aplaistykite salierus, kepenėles ir paprikas, sudėkite kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį ir kepkite orkaitėje apie 15 min.