Salierų apkepas su vištų kepenėlėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salierų apkepas su vištų kepenėlėmis


INGREDIENTAI:

2 nedideli salierai,
300 g vištų kepenėlių,
0,5 oranžinės paprikos,
druskos,
100 g fermentinio sūrio,
100 g sviesto.

P a d a ž u i:
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas sviesto,
1 stiklinė salierų nuoviro,
1 stiklinė pieno,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Salierus ir kepenėles atskirai išvirkite pasūdytame vandenyje. Salierus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite keptuvėje su dalimi sviesto, sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą. Virtas kepenėles ir supjaustytas paprikas taip pat apkepkite keptuvėje.

Jas sudėkite ant salierų.Padažui keptuvėje pakepkite miltus su sviestu, įpilkite nuoviro, pieno, įberkite prieskonių. Paruoštu padažu aplaistykite salierus, kepenėles ir paprikas, sudėkite kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį ir kepkite orkaitėje apie 15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668