Grybienė su salierais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybienė su salierais


INGREDIENTAI:

100 g šviežių grybų,
1/4 saliero šaknies,
2 morkos,
2 bulvės,
1 svogūnas,
2 šaukštai grikių kruopų,
2 šaukštai aliejaus,
6 juodųjų pipirų žirneliai,
druskos.


GAMINIMAS:

Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite nuvalytus, nuplautus ir supjaustytus grybus, kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir salierą, suberkite grikių kruopas ir virkite, kol daržovės suminkštės.

Tada į sriubą sudėkite susmulkintą ir su aliejumi pakeptą svogūną, įmeskite pipirus. Truputį pakaitinkite ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668