100 g salierų šaknų,
120 g virtų burokėlių,
85 g rūgščių obuolių,
60 g salierų stiebų,
4 kietai virti kiaušiniai,
120 g salotų lapų,
140 g majonezo,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Burokėlius supjaustykite kubeliais. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. Salierų šaknis nuvalykite, supjaustykite kaip obuolius ir 2-3 min. užpilkite verdančiu vandeniu. Susmulkinkite salierų stiebus ir 2 kiaušinius.
Kitus 2 kiaušinius supjaustykite skiltelėmis ir palikite salotoms papuošti. Stambiai supjaustykite salotas. Paruoštus produktus sumaišykite, įberkite prieskonių, įdėkite majonezo ir atsargiai išmaišykite. Papuoškite kiaušinių skiltelėmis ir petražolėmis.