ketvirtis mažo baltagūžio kopūsto galvutės,
1 nedidelis svogūnas,
1 saldžiarūgštis obuolys,
1 vidutinio dydžio morka,
1 skiltelė česnako,
gabalėlis žalio burokėlio,
1 šaukštas augalinio aliejaus,
1 šaukštas grietinės,
1 šaukštas majonezo,
sojų padažo (kas mėgsta).
GAMINIMAS:
Plonai supjaustykite kopūstą, pasūdykite (jeigu naudosite sojų padažą, druskos dėkite labai nedaug) ir pamaigykite dubenėlyje, kol atsiras sulčių. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į kopūstus.
Ant svogūnų stambia trintuve sutarkuokite obuolį, ant obuolio smulkia trintuve-morką, ant morkos užtarkuokite česnako. Paskutinis sluoksnis-smulkia trintuve sutarkuotas burokėlio gabalėlis. Sojų padažą pilkite ant grietinės. Viską sumaišykite.