Sluoksniuoti obuoliai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuoti obuoliai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

2 stiklinės miltų,
4 obuoliai,
100 g sviesto,
truputis sodos,
cinamono,
cukraus.


GAMINIMAS:

Užminkykite tešlą kaip makaronams, tik įberkite sodos ir plonai iškočiokite. Ant jos išdėliokite skiltelėmis supjaustytus obuolius, pabarstykite cukrumi bei cinamonu ir uždėkite truputį sviesto.

Taip darykite keletą sluoksnių. Viršuje turi būti obuoliai. Supjausčius keturkampiais gabalais, dėkite į riebalais pateptą skardą ir kepkite. Truputį apkepus, užpilkite degintu cukrumi, kad būtų gražesnė spalva ir galutinai iškepkite. Šį patieklą galima ir virti, į puodą įpylus šiek tiek verdančio vandens.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668