Kalakutienos maltiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakutienos maltiniai


INGREDIENTAI:

600 g kalakutienos,
2 riekelės pyrago,
1/2 stiklinės pieno,
1 kiaušinis,
60 g sviesto,
džiūvėsėlių,
prieskonių,
druskos,
40 g riebalų kepimui.


GAMINIMAS:

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai ir išsuktas sviestas (40 g). Viskas gerai išmaišoma, daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepti dar 10—15 min palaikomi šiltoje orkaitėje.
Patiekiant maltiniai sudedami į pašildytą pusdubenį, apipilami sviestu (20 g) ir apdedami keptomis bulvėmis bei troškintomis daržovėmis (morkomis, žaliaisiais žirneliais). Vietoj bulvių galima duoti birią ryžių košę, vaisių (slyvų, kriaušių, obuolių) salotas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668