Varškės "kiaušiniai" (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės "kiaušiniai" (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg varškės,
2 kiaušinių tryniai,
pusė stiklinės cukraus,
200 g razinų,
200 g lazdynų riešutų,
100 g sviesto,
šaukštas kmynų,
200 g grietinės,
cukruje virtų džiovintų obuolių,
apelsino žievelės,
truputis slyvų uogienės.


GAMINIMAS:

Varškę sumalkite mėsai malti mašinėle, į ją sudėkite kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, sviestą, nuplautas ir nusausintas razinas, smulkiai kapotus riešutus, kmynus, cukruje virtas obuolių skilteles, grietinę.

Visus produktus gerai išsukite ir formuokite varškės "kiaušinius". Paruoštus "" kiaušinius" sudėkite į molinę lėkštę, užpilkite slyvų uogiene, pabarstykite nutarkuota apelsino žievele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668