1 kg varškės,
2 kiaušinių tryniai,
pusė stiklinės cukraus,
200 g razinų,
200 g lazdynų riešutų,
100 g sviesto,
šaukštas kmynų,
200 g grietinės,
cukruje virtų džiovintų obuolių,
apelsino žievelės,
truputis slyvų uogienės.
GAMINIMAS:
Varškę sumalkite mėsai malti mašinėle, į ją sudėkite kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, sviestą, nuplautas ir nusausintas razinas, smulkiai kapotus riešutus, kmynus, cukruje virtas obuolių skilteles, grietinę.
Visus produktus gerai išsukite ir formuokite varškės "kiaušinius". Paruoštus "" kiaušinius" sudėkite į molinę lėkštę, užpilkite slyvų uogiene, pabarstykite nutarkuota apelsino žievele.