Puta (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Puta (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1,5 l vandens,
2 šaukštai manų kruopų,
cukraus bei acto pagal skonį,
vanilinio cukraus,
gvazdikėlių,
pusė stiklinės bet kokių uogų sulčių.


GAMINIMAS:

Į verdantį vandenį suberkite kruopas ir virinkite, kol sutirštės. Į tyrę supilkite sultis, actą arba citrinos rūgštį, suberkite cukrų, prieskonius ir plakite tol, kol pasidarys puta.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668