Ančiuvių, alyvuogių ir čili užkandėlė "Gildas" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ančiuvių, alyvuogių ir čili užkandėlė "Gildas"


INGREDIENTAI:

100 g ančiuvių filė aliejuje,
12 vnt jelapeno pipirų,
12 vnt žaliųjų alyvuogių (be kauliukų).


GAMINIMAS:

Ančiuvio filė susukite į suktinuką ir persmeikite mediniu iešmeliu. Ant to paties iešmelio užverkite jelapeno pipiriuką ir alyvuogę. Nedelsdami patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668