Kalakutienos kepsneliai su garstyčių padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakutienos kepsneliai su garstyčių padažu


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

300 g kalakutienos krūtinėlės.

P a d a ž u i:
10 g miltų,
10 g sviesto,
200 ml pieno,
1 valg šaukšt. garstyčios su grūdeliais,
grūsti juodieji pipirai.

S a l o t o m s:
1 avokadas,
1 pomidoras,
keletas "Iceberg" salotų lapų.

U ž p i l u i:
balzamiko actas,
alyvuogių aliejus,
cukrus,
druska,
bazilikas,
petražolės.


GAMINIMAS:

Kepsniukus šiek tiek pabarstykite mėgiamais prieskoniais arba druskyte ir natūraliomis džiovintomis žolelėmis (krapais, petražolėmis ir gelsve). Kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje apie 10-15 min., kol suminkštės ir šiek tiek paruduos.

Sviestą ištirpinkite puode, suberkite miltus. Nukėlus nuo ugnies supilkite pieną ir maišykite, kol neliks gumuliukų. Be perstojo maišant užvirinkite, pagardinkite garstyčiomis ir pipirais. Šiek tiek pavirkite.

Kepsnius patiekite su garstyčių padažu ir salotomis. Salotas suplėšykite, supjaustykite nuluptą avokadą ir pomidorą skiltelėmis. Užpilkite padažu pagamintu iš balzamiko acto, alyvuogių aliejaus, cukraus ir druskos. Visko dėkite pagal skonį. Pabarstykite žalumynais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668