Chimichanga-Chiun-ga-chan-ga receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Chimichanga-Chiun-ga-chan-ga


INGREDIENTAI:

cukinija,
baklažanas,
paprika,
tortilija,
sūrio lazdelės,
aliejaus kepimui,
baltasis svogūnas,
šiek tiek cinamono,
kajeno,
juodųjų pipirų,
druskos.

P a d a ž u i:
moliugo gabalėlis,
bulvė,
grietinėlės,
druskos,
pipirų,
kario.


GAMINIMAS:

Keptuvėje, nedideliame aliejaus kiekyje, lengvai apkepinate juostelėmis pjaustytas cukinijas, baklažanus, paprikas ir baltąjį svogūną (švelnesnio skonio nei įprastinis). Daržoves gardinate cinamonu, kajeno bei juodaisiais pipirais, druska.

Pasigaminate padažą: kubeliais pjaustytą moliūgą ir virtą bulvę apkepinate nedideliame giliame puodelyje su trupučiu grietinėlės. Sutrinate su elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Galima pagardinti druska, pipirais bei kario milteliais.

Iškeptas daržovių juosteles krečiate ant tortilijos, paplėšote sūrio lazdelės. Tortiliją su įdaru sulankstote į "voko" formą ir sutvirtinate mediniais smeigtukais. Gautas "vokas" keliauja į keptuvę su trupučiu aliejaus ir lengvai skrunda iš visų šonų.

Po tokios procedūros keliauja ant popierinės servetėlės, kad atsikratytų nereikalingų "riebalų sluoksnio". Apskrudusi "Chimichanga" pjaustoma į kelias dalis, suveriama mediniu smeigtuku, papuošiama žalumynais ir keliauja į gražią lėkštę, kur jos jau laukia bulvių-moliūgų padažas, tiksliau piurė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668