Aguonų pienas (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguonų pienas (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

stiklinė aguonų,
2-3 stiklinės virinto vandens,
cukraus pagal skonį.


GAMINIMAS:

Nuplautas bei nuvarvintas aguonas sudėkite į grūstuvą ir gerai sugrūskite, kad aguonų košelė pasidarytų balta. (Aguonas galima 3-4 kartus permalti pro tankesnį sietelį.)

Sumaltas arba sugrūstas aguonas praskieskite virintu vandeniu ir pasaldinkite. Aguonų pienas duodamas prie įvairių kisielių, pyragaičių, iš jo verdamos sriubos, gaminami įvairūs gėrimai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668